Általános Szerződési Feltételek

LOGI-VÁR natúr fa építőjáték

LOGI-VÁR logikai várépítő játék általános szerződési feltételek.


A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Á.SZ.F.) Fazekas Ferenc EV. (továbbiakban: Vállalkozó), és a www.logivar-fajatek.hu weboldalán keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Fogyasztó) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Vállalkozó és Fogyasztó a továbbiakban együttesen: Felek)
Üzemeltetői adatokCégnév: Fazekas Ferenc egyéni vállalkozó ( 526202 )Székhely: 4220 Hajdúböszörmény Báthory Gábor körút 32/a térképAdószám: 47602353-2-29Nyilvántartási szám: 01774875Internetes csomagküldő kiskereskedelem: 2801/2017/BKereskedő statisztikai száma: 47602353-6720-231-09Kiállító hatóság: Hajdúböszörmény Város JegyzőjeBankszámla szám (OTP Bank Nyrt. hajdúböszörményi fiók): 11738060-23870299E-mail cím: logivar@hotmail.huTelefon: +36-70-2198-112 (mindennap 7-19 óráig, hétvégén is hívható) +36-52-372-053
LOGI-VÁR logikai készségfejlesztő eszköz termék adatokSzármazási hely: magyar fejlesztésű és gyártású termékEK típusvizsgálati tanúsítvány szám: C-984715LOGI-VÁR védjegy lajstromszáma: 166 804 Vámtarifa szám: VTSZ 4409201101Készségfejlesztő játék anyaga: bükk fűrészáru natúr felülettel, az elemek festhetők Ajánlott korosztály: 3 éves kortól minden korosztálynakKészségfejlesztő játék súlya: 1.5 kg. Mérete: 260×260×100 milliméter. Csomagolás: zsugorfóliaTartalom: 86 db. építő elem, egységcsomagok többszörözésével az építési variációk növekednek. 1-4 garnitúra
Minden garnitúra (86 elem) azonos - 5 fajta - alkatrész típust tartalmaz: 12db. 26 cm, 35 db. 14.5 cm, 35 db. 9 cm hosszú gerenda, 2 db. nagyobb és 2 db. kisebb háromszög alakú egység (tűzfalnak, jármű kerekének tudják használni a gyerekek). Továbbá egy tizenkét oldalas és egy két oldalas prospektus összesen 60 db. illusztrációval.A terméknél megjelenített képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek, termék fotókon látható játékautók, babák nem tartozékai a logikai készségfejlesztő eszköznek!
LOGI-VÁR logikai készségfejlesztő játék ára1 garnitúra (86 elem) LOGI-VÁR fajáték ára: 9.000 Ft. + házhoz-szállítási költség. Áraink az ÁFA-t tartalmazzák és magyar forintban értendők. Termék 9.000 Ft-os vételára a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazza.
Szállítási költségSzállítási költség (megrendelt fajáték mennyiségtől függetlenül egyszeri) 2.000 Ft.Szállítási költséget számlázáskor beépítjük a játék árába. Amennyiben külön kéri a szállítási költség feltüntetését a számlán, azt rendeléskor kérem jelezze.
SzállításMagyar Posta (MPL üzleti csomag, kísérőokirat-szám alapján a küldemény nyomon követhető) kétszeri sikertelen kézbesítés után a csomag 10 napig a helyi postán átvehető.
Külföldre nem tudunk szállítani.
Fizetés módjaMagánszemélyeknek: postai utánvét. Oktatási intézménynek: (pl. bölcsőde, óvoda, általános iskola, nevelési tanácsadó ) igény szerint postai utánvét, átutalás.
Megrendelését leadhatja1,Telefonon : +36-70-2198-112 (mindennap 7-19 óráig, hétvégén is hívható) +36-52-372-053 2, E-mailben: logivar@hotmail.hu LOGI-VÁR natúr fa építő játék rendelés esetén mobil telefonszámot kérünk megadni hogy szállításkor a futár fel tudja venni önnel a kapcsolatot.3, Levélben: Fazekas Ferenc 4220 Hajdúböszörmény Báthory Gábor körút 32/a4, LOGI-VÁR fajátékot -webáruházként- futárszolgálatos kiszállítással tudjuk a vásárló részére küldeni, telephelyi termék értékesítés nincs.
Jogszabályi változás miatt 2020.07.01-től adóalany esetében a számla kötelező tartalmi eleme az adószám is. Erre hivatkozva amennyiben adóalany kérem adja meg az adószámát.
Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatásSzerződés nyelve: magyar.www.logivar-fajatek.hu oldalon vásárlásához nem szükséges regisztráció. www.logivar-fajatek.hu weboldalon keresztül bárki vásárolhat, amennyiben elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. (A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 4. - § 2. pontja szerint fogyasztónak csak természetes személy minősülhet. Nem vonatkozik ez a szabály a békéltető testületi eljárás kezdeményezési lehetőségre.)www.logivar-fajatek.hu (Vállalkozó) a megrendelés megérkezését követően a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolja. A szerződés a Felek között a visszaigazolással jön létre. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül az Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Vállalkozás ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik. Ez esetben a rendelését -amennyiben még aktuális- kérem a mellékelt telefonszámon +36-70-2198-112 adja le Vállalkozó részére.
Ügyfél (fogyasztó) szerződéses nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.Megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. Aktív rendelést érintő adatok módosítására a +36-70-2198-112 telefonszámon, vagy a logivar (kukac) hotmail (pont) hu E-mail címen van lehetőség.
Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt de nem aláírt szerződésnek minősül, a Vállalkozó azt iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, utólag hozzáférhető.Vállalkozót a Fogyasztó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. Vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, vagy a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, Vállalkozó készséggel áll rendelkezésére.Vállalkozó bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.Vállalkozó az oldalról megrendelhető termék árak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás az oldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
Elállási joga és gyakorlásának meneteFogyasztó az elállás jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. Fogyasztó a termék átvételét követő 14 naptári napon belül a szerződéstől (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a Fogyasztó és a Vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A Fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni. A szerződéstől való elállást nyilatkozattal kell bejelenteni. A bejelentést írásban kell megtenni e-mailben, vagy postai úton ajánlott levélként. A telefonon tett bejelentést a Vállalkozás elállásként / felmondásként nem rögzíti. Az elállási nyilatkozatot a Fogyasztó az ÁSZF 1. számú mellékletében található elállási nyilatkozat kitöltésével és a Vállalkozáshoz való eljuttatásával, vagy saját megfogalmazású elállási nyilatkozatban gyakorolhatja. A jog gyakorlása határidőben történik, ha a nyilatkozatot a 14 napos határidő lejárta előtt elküldték. A nyilatkozat 14 napon belüli elküldését a Fogyasztónak kell igazolnia.Ha a Fogyasztó a nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a vállalkozó nem köteles megtéríteni.A Vállalkozás követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredendő értékcsökkenés megtérítését.Amikor a Fogyasztót nem illeti meg jogszabály alapján az elállási/felmondási jog azonban ezen jog hiányáról nincs tájékoztatva.
5.3.1 A Korm. rendelet 11. § (1) bekezdése írja elő, hogy ha a szerződés megkötését megelőzően a Vállalkozás nem ad tájékoztatást az indokolás nélküli felmondás lehetőségéről, határidejéről, feltételeiről, illetve a nyilatkozat-mintáról – úgy az indokolás nélküli felmondás lehetősége 12 hónappal meghosszabbodik. Ha e 12 hónapon belül megadja a tájékoztatást, akkor a felmondásra nyitva álló határidő e tájékoztatás közlésétől számított tizennegyedik napon jár le.
Vállalkozó a szerződés előtti tájékoztatási kötelezettségének jelen ÁSZF leírásban, valamint az ÁSZF mellékletében, a megrendelés elektronikus visszaigazolásakor illetve a megrendelés írásbeli megerősítésével tesz eleget.
A termék átvételi időpontja a házhoz szállítás esetében a futártól, a Pick-Pack vagy a Posta Pontnál történő átvétel időpontja. Ezek a futártól, illetve az átvételi pontnál kapott nyugtával, bizonylattal bizonyíthatóak.Amennyiben Fogyasztó elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát termék kézhezvételétől számított 14 napon belül lehet megtenni. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 nap beszámításakor. Amennyiben levélben kíván élni elállási jogával azt ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. Fogyasztó a 14 napon belüli elállás esetében a sértetlen LOGI-VÁR készségfejlesztő játékot és a számlát vagy annak másolatát az alábbi cég-címre saját költségén juttassa vissza, vagy időpont egyeztetést követően személyesen szolgáltassa vissza. Cím: Fazekas Ferenc 4220 Hajdúböszörmény Báthory Gábor krt. 32/a. Fogyasztó a terméket, az elállás közlését követően haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni. Ennek közvetlen költsége Ügyfelet terheli. Utánvétellel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, visszajuttatásának költsége is vevőt(Ügyfelet) terheli!Abban az esetben, ha a terméket a Fogyasztó használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, ezáltal az eredeti állapot nem állítható helyre, akkor a Vállalkozó érvényesítheti az ebből eredő kárának megtérítését. Fogyasztó felel a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő érték csökkenésért.
Termék visszaküldéseAz elállási jog gyakorlása esetén a termék vissza juttatásáról a Fogyasztónak saját költségén kell gondoskodnia! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli. Az elállással érintett termék portósan, utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.
Termék vételárának visszafizetése a Fogyasztó számlájáraVállalkozó legkésőbb, az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül téríti vissza a Fogyasztó által megfizetett teljes összeget. A visszaküldést követő 14 napon belül Vállalkozó a termék árát (kiszállítási költséget is) az Ügyfél által megadott számlaszámra visszautalja. A Vállalkozó a visszatérítendő összeget mindaddig visszatarthatja, ameddig a Fogyasztó a terméket nem szolgáltatta vissza, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.Termék hibája esetén a Fogyasztó - választása szerint -kellékszavatossági vagy termék szavatossági igényt érvényesíthet.
KellékszavatosságFogyasztó a Vállalkozó (székhelye: Fazekas Ferenc 4220 Hajdúböszörmény Báthory Gábor körút 32/a) hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Fogyasztó - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a fogyasztó által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést a fogyasztó nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére a fogyasztó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.Választott kellékszavatossági jogáról a fogyasztó egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a fogyasztó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. Ügyfél köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor Felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Ügyfél a Vállalkozóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már a Fogyasztó köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
Termékszavatosság Az új Ptk. vezette be a termékszavatosság fogalmát, ami azt jelenti, hogy a vállalkozás által fogyasztónak eladott ingó dolog (azaz a termék) hibája esetén a fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges - a terméket cserélje ki. (Termékszavatossági igényként a vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.) A termék akkor hibás, ha nem felel meg a terméknek a gyártó által történt forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
A gyártó csak akkor mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy a terméket nem üzleti tevékenysége vagy önálló foglalkozása körében gyártotta vagy forgalmazta, a termék forgalomba hozatalának időpontjában a hiba a tudomány és a technika állása szerint nem volt felismerhető; vagy a termék hibáját jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazása okozta. A gyártónak a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Csere esetén a kicserélt termékre, kijavítás esetén a termék kijavítással érintett részérevonatkozó kellékszavatossági kötelezettség a gyártót terheli.Termékszavatossági igényét a vásárló a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.Termék szavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a vásárlónak kell bizonyítania. Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet a vásárló.
Jótállás Magyarország területén fogyasztói szerződés keretében értékesített, új tartós fogyasztási cikkekre az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásáról szóló 151/2003. (IX.21.) Kormány Rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki. Fogyasztói igények érvényesítésére a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet alapján kerül sor.
Garancia időVállalkozó a LOGI-VÁR logikai készségfejlesztő játékra 12 hónap garanciát vállal. Meghibásodás esetén keresse a webáruház üzemeltetőjét. A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a Fogyasztót terheli. Panaszkezelés módjaFogyasztó írásbeli panaszát Vállalkozó 30 napon belül írásban megválaszolja. Az esetleges panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát Vállalkozó öt évig megőrzi. Azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek értékhatártól függően a Debreceni Járásbíróság, illetve a Debreceni Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. Ezt megelőzően a fogyasztóvédelemről szóló jogszabályok alapján a Ügyfél a panaszát fogyasztói jogvita rendezése érdekében előterjesztheti a lakhelye szerinti illetékes megyei, vagy a Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testületnél. A Békéltető Testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A Békéltető Testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából - a Felek együttműködésével - egyezség létrehozását a felek között. Békéltető Testület - a Felek együttműködésével - döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A Békéltető Testület a fogyasztó vagy az Eladó kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.
Online vitarendezésAz online vásárolt termékkel kapcsolatban felmerült panasza esetén az Európai Bizottság által létrehozott Online vitarendezési platformon keresztül kezdeményezheti vitás ügyének bírósági úton kívüli rendezését.Az online vitarendezési platformon az űrlap kitöltésével nyújthatja be panaszát. Az űrlaphoz célszerű csatolni minden dokumentumot, mely panaszát alátámasztja. Ha az eljárással kapcsolatban kérdése van, az online vitarendezési kapcsolattartó ponthoz fordulhat.
Fogyasztó lakcímének megfelelően illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei:
Baranya Megyei Békéltető TestületCíme: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.Telefonszáma: (72) 507-154E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu
Bács-Kiskun Megyei Békéltető TestületCíme: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu
Békés Megyei Békéltető TestületCíme: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu,
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető TestületCíme: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu
Budapesti Békéltető TestületCíme: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.Telefonszáma: (1) 488-2131E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Csongrád Megyei Békéltető TestületCíme: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellékE-mail cím: info@csmkik.hu
Fejér Megyei Békéltető TestületCíme: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.Telefonszáma: (22) 510-310E-mail cím: fmkik@fmkik.hu, bekeltetes@fmkik.hu
Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető TestületCíme: 9021 Győr, Szent István út 10/a.Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu
Hajdú-Bihar Megyei Békéltető TestületCíme: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.Telefonszáma: (52) 500-735E-mail cím: hbkik@hbkik.hu
Heves Megyei Békéltető TestületCíme: 3300 Eger, Faiskola út 15.Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellékE-mail cím: hkik@hkik.hu
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető TestületCíme: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.Telefonszáma: (56) 510-610E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu
Komárom-Esztergom Megyei Békéltető TestületCíme: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.Telefonszáma: (34) 513-010E-mail cím: kemkik@kemkik.hu
Nógrád Megyei Békéltető TestületCíme: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/aTelefonszáma: (32) 520-860E-mail cím: nkik@nkik.hu
Pest Megyei Békéltető TestületCíme: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.Telefonszáma: (1)-474-7921E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Somogy Megyei Békéltető TestületCíme: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.Telefonszáma: (82) 501-000E-mail cím: skik@skik.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető TestületCíme: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu
Tolna Megyei Békéltető TestületCíme: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.Telefonszáma: (74) 411-661E-mail cím: kamara@tmkik.hu
Vas Megyei Békéltető TestületCíme: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.Telefonszáma: (94) 312-356E-mail cím: vmkik@vmkik.hu
Veszprém Megyei Békéltető TestületCíme: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1.Telefonszáma: +36-88-814-121E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu
Zala Megyei Békéltető TestületCíme: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.Telefonszáma: (92) 550-514E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu
Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a Fővárosi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület illetékes.
Szerzői jogokwww.logivar-fajatek.hu honlapon közzétett minden információ - szöveg, kép, videó, stb. - az oldal tulajdonosának (Fazekas Ferenc EV.) előzetes írásbeli hozzájárulásával és a forrás - rákattintással belinkelhető - megjelölésével használható fel. LOGIVÁR védjegyoltalom tulajdonosa fenntartja jogát hogy a készségfejlesztő játékról arra méltatlan környezetben elhelyezett információk megszüntetését kezdeményezze. Kötbér a LOGI-VÁR weboldal tartalmának jogellenes használatértAz esetben ha a honlapon közzétett bármilyen anyagot harmadik személy honlapján, vagy bármilyen más írott formában a weboldal üzemeltetője engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleli, másolt oldalanként napi 20.000 Ft + ÁFA azaz húszezer (HUF) forint + ÁFA kötbér kerül kiszámlázásra a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül ha az átvétel a teljes oldal tartalmának 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezett átvett szöveget, képeket, videókat.Az engedély nélküli másolás bizonyítására vita esetén a jogsértő költségére közjegyzői internetes tartalomtanúsítás kerül alkalmazásra, így az a bíróságon közokiratnak minősül és bizonyító erejű. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezt a kötbér megállapodást.
Vállalkozó bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
LOGI-VÁR Logikai Várépítő Játék webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Mellékletek
1. sz. Melléklet: Általános Szerződési Feltételek 2021.01.01.
2. sz. melléklet: Fajáték rendelés elektronikus visszaigazolása
3. sz. melléklet: Natúr fa építőjáték rendelés írásbeli megerősítése
4. sz. melléklet: Elállási/felmondási nyilatkozatminta 5. sz. melléklet: ODR Online vitarendezési platform
6. sz. melléklet: Adatkezelési Tájékoztató (GDPR)
7. sz. melléklet: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
8. sz. melléklet: 2 oldalas prospektus (minden egységcsomagban megtalálható)
9. sz. melléklet: 12 oldalas tájékoztató füzet (minden egységcsomagban megtalálható)
10. sz. Melléklet: LOGI-VÁR natúr fa építőjáték hajdúböszörményi telephely térképe
Tárhely-szolgáltató neve, címe: (Google Sites) Google Inc 1600 Amphitheatre Parkway. Mountain View. CA94043. Amerikai Egyesült Államok Webcím: www.google.com E-mail: support-hu@google.com
Hajdúböszörmény 2021. 01.01.
fajátékvár, www.logivar-fajatek.hu
1-4 garnitúra fajátékból összeállítható építmények
www.logivar-fajatek.hu
EK Típusvizsgálati Tanúsítvány (KERMI engedély)
védjegyokirat, www.logivar-fajatek.hu
Védjegyokirat (LOGI-VÁR fa építőjáték)
12 oldalas LOGI-VÁR fa építőjáték tájékoztató füzet.pdf
2 oldalas LOGI-VÁR szórólap 2016.02.21..pdf
LOGI-VÁR Általános Szerződési Feltételek 2021.01.01..pdf

Általános Szerződési Feltételek
LOGI-VÁR fajáték megrendelésnek elektronikus visszaigazolása..pdf
Fajáték rendelés elektronikus visszaigazolása
LOGI-VÁR rendelés írásbeli megerősítése.pdf
Natúr fa építőjáték rendelés írásbeli megerősítése
LOGIVÁR Elállási Felmondási nyilatkozatminta.pdf
Elállási/felmondási nyilatkozatminta
GDPR Adatkezelési Tájékoztató 2018.pdf
Adatkezelési Tájékoztató (GDPR)